KLACHTEN

Allereerst onze excuses! We houden van excellente service, dus we vinden het erg jammer dat we niet aan je verwachting konden voldoen. We lossen je klacht graag op en proberen het je weer volledig naar de zin te maken. Wat kun je het beste doen als je een klacht hebt?

  • Uiteraard horen we graag waar je tegen aan loopt. Dit kan het snelst door te mailen naar info@byvax.nl. Wij zoeken dan naar een geschikte oplossing. Uiteraard kan je ons ook een bericht sturen via Facebook. We proberen de klacht binnen 1 werkdag op te lossen.
  • Komen we er samen echt niet uit dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil

    Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.