DOMPELKAARSEN

BYVAX dompelkaarsen zijn niet alleen duurzaam, maar ook met veel geduld gemaakt. Laagje voor laagje dompelen we de bijenwas kaarsen totdat ze de perfecte vorm en dikte hebben. 

WAXINELICHTJES

Waxinelichtjes, de kaarsjes die je altijd in huis wilt hebben. BYVAX waxinelichtjes zijn verkrijgbaar in bijenwas geel, maar ook in bijenwas wit. 

STOMPKAARSEN

BYVAX stompkaarsen zijn onverminderd populair. Niet alleen door de heerlijke geur, maar ook door de lange brandduur.
Bijenwas brandt extra lang ten opzichte van traditionele kaarsen en zo kan je avonden lang genieten van onze prachtige bijenwas stompkaarsen.

VORMKAARSEN

Laat de feestdagen maar snel beginnen, want met deze speciale vormkaarsen maak je elk seizoen extra gezond. Lente, Pasen, herfst of Kerst. Voor elke gelegenheid hebben we een gave kaars. 


HELP MEE: RED DE BIJ!

Het gebruik van bijenwas is een duurzame en verantwoorde keuze. Maar de bijen hebben het zwaar de afgelopen jaren. Door ingrijpende veranderingen in het Nederlandse landschap zijn de afgelopen eeuw veel bloemrijke graslanden en bloeiende houtwallen verdwenen. Daarnaast heeft gebruik van landbouwgif grote schade aangebracht aan de bijenpopulaties. Om ook in de toekomst te kunnen genieten van heerlijke bijenwas kaarsen is het nu tijd voor actie!

Doneer eenvoudig €1,- aan Honey Highway door dit product toe te voegen aan je winkelwagen. Honey Highway is een landelijk project dat uitgestrekte bloemenvelden inzaait langs belangrijke snelwegen. Zo stonden de bloemenvelden langs de A4 in 2023 al voor het zevende jaar op rij in bloei en verschijnen de bloemen op steeds meer plaatsen! Help mee om de bij weer een bloemrijk thuis te geven in Nederland.